Новости

Zenitel запускає лінійку IC-EDGE по всьому світу

“У вас є серія інтеркомів TCIS, міні-домофони Turbine, промислові та вибухозахищені інтеркоми Turbine, IP-динаміки”, – сказав Томас Хог, технічний директор Zenitel. «У вас є мобільний додаток, станції з чистою кімнатою та багато іншого. Наші клієнти мають доступ до широкого спектру технологій внутрішнього зв’язку дуже простим способом. Ці пристрої можуть бути адаптовані до різних середовищ та забезпечують відмінну якість звуку та вбудовані можливості інтеграції».

IC-Edge запущено у США у квітні минулого року. А Zenitel USA повідомляє, що невеликі установки з 5-10 станцій є особливо популярними, оскільки для початку роботи не потрібна ліцензія.

 

IC-EDGE Оновлення

Крім забезпечення доступності IC-Edge у всьому світі, Zenitel зосередила зусилля на оновленні зовнішніх можливостей лінії.

“Ми хочемо розширити систему IC-Edge”, – підкреслив Хог. І ми розширюємо її двома способами. Один з них включає застосування хмарної IP-телефонії. Ви можете підключити IC-Edge до хмарних сервісів, щоб телефонувати на мобільні, стаціонарні телефони в дуже економічний спосіб. Вам не потрібно встановлювати якесь обладнання, мати будь-яку підписку і т. д. І ми не ліцензуємо це рішення – Ви сплачуєте лише невелику плату своєму провайдеру хмари».

Другий спосіб – мобільний додаток Zenitel. Програма дозволяє підключатися до будь-якої станції IC-Edge з мобільного пристрою в тій же мережі, і він інтегрований з Google і Apple, щоб ви могли отримувати push-сповіщення, отримувати доступ до відео- та аудіопотоків, відкривати двері та багато іншого зі свого телефону.

Хог сказав, що рушійною силою розвитку лінії було прагнення зробити технологію Zenitel доступнішою.

“Ідея полягала в тому, щоб спростити все: від покупки до встановлення, моніторингу та обслуговування”, – сказав він. «IC-Edge – це найпростіший спосіб отримати доступ до унікальної технології внутрішнього зв’язку Zenitel».

Ви можете дізнатися більше про IC-EDGE та інші продукти Zenitel тут.

Ексклюзивним партнером та дистриб’ютором компанії Zenitel в Україні є компанія  СВБ “Центуріон”.