Новости

Заглянувши в майбутнє: як технології Pelco адаптуються до потреб 21-го століття

Потреби відеоспостереження в 21-му столітті стрімко зростають і переміщаються туди, де ніколи раніше не було систем бездротової безпеки. У міру зростання складності галузей та пропонованих типів послуг спостереження стає дедалі більш доцільним. Дізнайтеся, як нові технології адаптуються до цих потреб.

 Вищі потреби у безпеці в нових аренах

З одного боку, спостереження стає дедалі важливішим на аренах, які раніше не використовували цю технологію. Покращені рішення для спостереження необхідні широкому спектру галузей, включаючи:

  • Освіта: Інтелектуальні рішення відеоспостереження необхідні в школах для різного віку. Наприклад, у дитячих садках та дошкільних закладах вони контролюють співробітників, щоб забезпечити безпеку дітей та правильне поводження з ними. У студентських містечках камери можуть підвищити безпеку студентів та допомогти запобігти широкому спектру злочинів, включаючи напади та крадіжки.
  •  Моніторинг трафіку: Коли системи спостереження налаштовані на моніторинг схем руху, зони швидкого затору та інші проблемні зони можуть бути швидко виявлені, щоб відповідальні структури могли придумати більше  єфективні рішення з контролю трафіку для покращення поїздок громадян.
  • Галузі охорони здоров'я: в епоху, коли судові розгляди є рішенням для деяких незадоволених пацієнтів, важливо, 
    щоб у клініках та медичних центрах було встановлено камери відеоспостереження для точного запису того, 
    що відбувається у медичних закладах.  
     

Це лише деякі з областей, де камери спостереження стають все більш поширеними. Щоб бути корисними, бездротові системи відеоспостереження повинні працювати цілодобово, при цьому бути ненав’язливими. У міру того, як все більше камер потрапляють у чутливі простори, їм необхідно зливатись із навколишнім середовищем, не стаючи подразниками та не викликаючи проблем, і вони мають функціонувати надійно.

 Більш інтелектуальне програмне забезпечення для обробки відео

видеоВисокоякісна система обробки програмного забезпечення життєво необхідна для розуміння того, що знімають камери спостереження. Програмне забезпечення для обробки відео повинно дозволити людині, що вивчає необроблений матеріал, виконувати такі дії:

  • Додати освітлення, щоб чітко визначити, що відбувається в умовах низької освітленості.
  • Збільшити обличчя і переглянути ключові риси обличчя.
  •  Збільшити обличчя і переглянути ключові риси обличчя. Скористайтеся програмним забезпеченням, щоб знайти конкретного людини в товпі.
  • Відфільтрувати дощ, сніг, блискітки та інші фактори навколишнього середовища, щоб чітко бачити зображення, зняті камерами спостереження.
  • Мати доступ до 360-градусним оглядам в режимі реального часу.

Програмне забезпечення для інтелектуальної обробки відео може інтегруватися з широким спектром програм для додаткових можливостей, включаючи сумісність з базами даних, щоб знайти співпадіння, наприклад, при ідентифікації кого-небудь за допомогою програмного забезпечення для розпізнавання осіб.

Комплексне і віддалене обслуговування

лекарственное средствоЕфективність та доступність є ключовими у 21 столітті, а комплексні польові та  віддалені послуги гарантуют, що

власники та оператори бездротових камер відеоспостереження зможуть швидко отримати технічну допомогу, необхідну для налаштування, усунення несправностей, оновлення, інтеграції та виправлення систем.

Коли оновлення до останньої версії програмного забезпечення може бути віддалено, практично не відбувається простоїв. Інші віддалені послуги можуть включати перевірку правильності роботи, зміни налаштувань та реконфігурування системи для підвищення продуктивності.

 

Більш чіткі зображення доступні в режимі реального часу


Пациенты

Існує нескінченний спектр додатків для систем бездротового спостереження і майже безліч способів їх реалізації. Є випадки, коли відео захоплюється 24 години на добу і проглядається лише за потреби, і є компанії та агентства, які стежать за тим, щоб зняте відео цілодобово переглядалося під час його потокової передачі.

У додатках реального часу важливо, щоб людина могла відразу отримати чіткі зображення. Розмиті зображення заважають, наприклад, охоронцям бачити, що насправді відбувається в ситуації, що розвивається. Сучасні камери відеоспостереження повинні захоплювати і передавати чіткіші зображення в режимі реального часу, щоб допомогти співробітникам служби безпеки ефективно виконувати свою роботу.

 

Можливості спостереження при слабкому висвітленні

Первые дни

Висвітлення не завжди ідеальне в місцях, де встановлені камери. З цієї причини бездротові камери відеоспостереження потребують вдосконаленої технології для отримання чіткіших, більш сфокусованих зображень навіть в умовах низького освітлення.

Одним із способів, за допомогою якого камера може працювати краще в умовах низького освітлення, є покращення спектральних характеристик та захист від розмиття зображення. З сучасними технологічно просунутими камерами слабке освітлення більше не є проблемою.

 

Заглядывая вперед 2

Що пропонує Pelco

больница

Складні комерційні камери відеоспостереження від Pelco мають широкий спектр функцій із розширеними можливостями, необхідними для раннього виявлення проблем та швидкого реагування на них.

Ці функції включають:

 

  • Широкий динамічний діапазон
  • Автоматичне налаштування якості зображення
  • Розширені можливості обробки зображень
  • 3D фільтрація шуму
  • Низька освітленість
  • Покращене відображення тонів
  • Панорамне покриття
  • Гладкий дизайн
  • Погодостійкість та вандалостійкість
  • Висока швидкість та високе розширення

Pelco будує якість у кожній камері, яку проектує. Pelco пишається тим, що змінює ситуацію в кожній галузі, яку тільки можна собі уявити, коли спостереження підвищує безпеку і робить життя зручнішим для всіх. Щоб дізнатися більше про продукти Pelco, зв’яжіться з     дистрибютором Pelco в Україні, компанією СВБ “ЦЕНТУРІОН” сьогодні .