Новости

Виставка «Безпека 2019»

Ласкаво просимо на виставку «Безпека 2019»!

 

Щоб отримати запрошення на виставку натисніть ТУТ

 

Запрошуємо відвідати стенд компанії ТОВ «СВБ «ЦЕНТУРІОН» B741 на виставці «Безпека 2019», яка відбудеться 22 – 25 жовтня 2019 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Експерт у рішеннях з безпеки і телекомунікацій компанія «СВБ« ЦЕНТУРІОН» спеціалізується на впровадженні сучасних систем безпеки та інженерних систем з використанням новітніх технологій, а також здійснює повний цикл робіт з розробки та управління проектами, монтажу та сервісного обслуговування.

На стенді будуть представлені рішення для управління відеоданими компанії Pelco, контролю доступу та охоронної сигналізації від Schneider Electric і STid, рішення для охорони периметра від компанії SIEZA. Співробітники компанії розкажуть про лінійку промислового мережевого обладнання ComNet з його перевагами перед іншими вендорами, а також системи оповіщення та зв’язку норвезької компанії ZENITEL. Відвідувачі виставки зможуть ознайомитися з функціональністю системи управління безпекою будівлею С4 ™ від компанії-розробника Gamanet і переконатися в ефективності інтегрованого рішення для обліку транспортних засобів Traffic Control.

Також 23 і 24 жовтня кращі фахівці компанії в рамках виставки проведуть тематичні семінари, в яких широко розкриють тему ефективності відеоспостереження на базі системи VideoXpert, призначеної для відображення, запису відео та управління як відеоресурсом, так і всієї системи безпеки в цілому. А також детально викладуть суть платформи SecurityXpert, що не тільки об’єднує всі компоненти інфраструктури з безпеки, а й легко інтегрується з іншими системами управління будівлею: системами управління освітленням, енергопостачанням, пожежної сигналізації, ІТ-системи, що робить її повністю комплексною та унікальною.

Відвідувачі стенду компанії «СВБ «ЦЕНТУРІОН» зможуть отримати професійні консультації провідних фахівців і представників компаній-виробників, обговорити питання, що цікавлять, познайомитися зі співробітниками компанії, дізнатися про переваги та особливості рішень ComNet, Gamanet, Schneider Electric, STid, Sieza, Pelco, Uniview, Zenitel, і, крім того, взяти участь в вікторині та отримати приємний подарунок.

Приходьте! Буде пізнавально і цікаво!

Щоб отримати запрошення на виставку натисніть ТУТ