Новости

Uniview випустили міні PTZ камеру IPC672LR-AX4DUPKC

Більшість продуктів відеоспостереження використовують для відновлення подій після будь-якої події. Тим не менш, продукти, які можуть попереджати заздалегідь, відіграють важливішу роль, оскільки вони запобігають небажаним або небезпечним подіям. Нещодавно Uniview випустила міні PTZ-камеру з активним стримуванням IPC672LR-AX4DUPKC.     Ціль активного стримування полягає в тому, що як тільки незнайомець потрапляє в поле зору камери, спрацьовує стробоскопічне світло, а вбудовані динаміки видають звуки, що сповіщають про різні події. Це дозволяє широко використовувати камеру активного стримування у багатьох сферах.
Крім того, для цілей виявлення периметра, він підходить для вілл, будівельного майданчика та багато іншого. Вбудований динамік звучатиме «Ви знаходитесь в зоні попередження, будь ласка, покиньте цю ділянку якнайшвидше», коли зловмисник захоче увійти до забороненої зони.

Крім того, він також застосовується для вітання клієнтів, автоматичної трансляції тощо. Д. Камера активного стримування має справді розширені функції моніторингу та знижує трудовитрати.

Для когось призначена міні PTZ-камера.

У порівнянні з традиційним відеоспостереженням активне стримування міні PTZ може негайно зупинити незаконні події. Після виявлення зловмисника PTZ активує стробоскопічні та звукові сигнали. Він призначений для виключення зловмисників до того, як вони намагатимуться проникнути на заборонену ділянку.

Виявлення людського тіла та стробоскопи.

Для точного запобігання вторгненням міні-PTZ з активним стримуванням призначений для виявлення людського тіла та фільтрації хибних спрацьовувань дрібних тварин або інших нерелевантних об’єктів. Крім того, сигнальні лампи виконані в червоному та синьому кольорах, що ще помітніше. І коли відбувається злом, два інші стробоскопи будуть включені, щоб забезпечити чітке зображення.

 

7 × 24 захист.

Наведений у дію технологією LightHunter може забезпечити відмінну продуктивність за умов ультра низького освітлення. Завдяки моторизованому об’єктиву з 4-кратним оптичним зумом PTZ дозволяє відображати більше деталей на зображенні.

Двостороння розмова.

Крім того, вбудований мікрофон та динамік полегшують дистанційне спілкування з людьми перед камерою.

IP66.

Нарешті, із захистом від атмосферних впливів IP66 може широко використовуватися у зовнішніх умовах: виробництвах, полях, прибережних районах, будівельних майданчиках тощо.