Новости

STID: успіх інстинктивної ідентифікації!

STid є лідером у розробці інстинктивних рішень безконтактної ідентифікації понад двадцять років. З оборотом у 12 мільйонів євро у 2019 році, компанія переживає бум у забезпеченні захисту людей, даних та бізнес-активів, уряду та найвибагливіших галузей. 

З ростом на 39% у 2019 році та розвитком у Великобританії, Сполучених Штатах та на Близькому Сході, STid продовжує зростати в галузі контролю інстинктивного доступу та відстеження IoT та RFID у промисловості:

  • Золотий трофей APS 2018 для SPECTER, рішення від STid для одночасної та автоматичної ідентифікації транспортних засобів та/або водіїв.
  • Здобуття нагороди «Великі події» у рамках підготовки до Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024 року.

Про головні тенденції та останні новини ринку безпеки STid розповідає Вінсент Дюпарт, генеральний директор STid.

На чому ґрунтується успіх STID?

Вінсент Дюпарт: STid – це компанія піонер у освоєнні технологій RFID та IoT ідентифікацій. Ноу-хау в тому, що компанія зростає у двох сферах діяльності: безпека з контролем доступу людей та транспортних засобів та активний розвиток у таких галузях, як аеронавтика, енергетика чи армія. Наша сила в тому, щоб поєднати безпекову політику компанії з простотою у використанні.

Які основні тенденції 2019-2020 для STid?

Вінсент Дюпарт: 2019 – перший рік нашого п’ятирічного плану зростання. STID володіє на сьогоднішній день активами 12 мільйонів євро, має 70 співробітників і розвинений на міжнародному рівні. Ми здійснили колосальне зростання 39%. Це результати нашого розвитку у Великій Британії, США та на Близькому Сході та наші інвестиції в роботу в промисловості. Ми тільки-но виграли золотий трофей APS-шоу 2019 року з SPECTER з рішенням для одночасної ідентифікації автомобіля та людини. CSF Security Industries також вручив нам нагороду “Великі події” в рамках підготовки до Олімпіади та Паралімпійських ігор 2024 року. Це велика нагорода для нашої команди!

Що користується особливою популярністю серед продуктів STid?

Вінсент Дюпарт: Франція – одна з найпередовіших країн Європи, чи навіть світу, з погляду безпеки. Будь-які проекти зараз потребують рішень, які відповідають рекомендаціям АНССІ. Ми перші, хто отримав сертифікат першого рівня безпеки (CSPN). Ще одна ключова перевага галузі: діджиталізація контролю доступу. Проста іконка у смартфоні допомагає переосмислити класичний контроль доступу. Співробітники сотень компаній більш мотивовані дотримуватися політики безпеки своїх організацій, тому що використання контролю доступу стає інстинктивним. Звідси і успіх нашого рішення щодо мобільного контролю доступу – STid Mobile ID. Це рішення є дематеріалізацією контролю доступу, що дає право називатися екологічним, оскільки ми залучаємо наших користувачів відмовитися або, як мінімум, значно зменшити використання та розповсюдження пластикових карток та ключів.

 

 Ви говорите про відкриті технології. Чому це важливо?

Вінсент Дюпарт: Ми не хочемо робити наших клієнтів бранцями. Коли вам ставлять вхідні двері у вашому будинку, ви не залишаєте такий самий ключ монтажнику. Вимогу до автономності та незалежності у питанні безпеки на робочому місці ми вважаємо ключовою. Наша мета полягає у тому, щоб бути чуйним у разі вирішення конфлікту. Однак ця реактивність потребує повної незалежності від третьої сторони. Робота з технологіями відкрита, щоб узяти на себе ризик, що наші клієнти подивляться на інші рішення. Але наше щорічне стрімке зростання демонструє актуальність цього позиціонування. Сьогодні думаю, що користувач, вибираючи наші рішення “без смол”, роблять STid унікальним гравцем на ринку безконтактної ідентифікації.

 Військовий сектор є одним із ключових ринків STID. Які ваші рішення тут?

Вінсент Дюпарт: Збільшення потреб у безпеці передбачає збільшення кількості військовослужбовців, обладнання та обмундирування. Управління цими ресурсами необхідно максимально спрощувати та оптимізувати, щоб підвищити продуктивність. Приватна безпека зараз стикається з тими самими питаннями: охоронці щойно отримали дозвіл на утримання зброї. Нормативна база змінена новими зобов’язаннями: необхідне точне відстеження зброї, контроль операції з розподілу та збору, видання реєстру атрибуції тощо. Наш досвід контролю доступу з високим рівнем безпеки у відслідковуванні дозволяє нам реагувати на специфічні потреби сектора. Це призводить, зокрема, до створення нашого рішення BE.WEAPON, яке забезпечує та спрощує управління арсеналами військовослужбовців, поліції, охоронних агентств та ін.

Які подальші кроки?

Вінсент Дюпарт: Ми продовжуємо наші інвестиції в технології майбутнього. Наша команда продовжуватиме розширюватися. Ми збережемо рівень та якості послуг, які створюють репутацію STid!

Джерело ТУТ