Новости

Системи безпеки потребують аудіо-ось чому

Інтелектуальні комунікації керуються інтелектуальною інтеграцією. Аудіо стає інтелектуальним завдяки безшовній інтеграції в основні бізнес-додатки та програми безпеки в організації. Можливості інтеграції безмежні

Уніфіковані рішення компанії  Zenitel   для забезпечення безпеки забезпечують одночасну передачу звуку, відео та моніторинг аварійних сигналів для систем безпеки, які забезпечують повну ситуаційну поінформованість для більш ефективного прийняття рішень та швидшого реагування на інциденти. 

Додавання аудіо до системи безпеки

Zenitel пропонує широкий спектр інтегрованих рішень, тому можна додати звук практично до будь-якої системи безпеки. Компанія орієнтується на діяльність із систем безпечного зв’язку (SCS), а також розробляє та продає наші власні системи  внутрішній зв’язок  та системи оповіщення .


І оскільки Zenitel також постачає системи двостороннього радіозв’язку, компанія є однією з небагатьох компаній у її галузі, яка може надати повністю інтегровану комунікаційну платформу, включаючи системи внутрішнього зв’язку, гучного зв’язку та двостороннього радіозв’язку.

Щоб дізнатися більше, відвідайте  недавно оновлену сторінку Software Integrations .

 Сегмент: охорона будівель, охорона міста та громадська безпека.

Дистриб’ютор продуктів Zenitel в Україні – СВБ “ЦЕНТУРІОН”.

 (044) 599-44-25
info@centurions.com.ua