Новости

Рішення для цифрового контролю, відслідковування та управління зброєю від компанії STid

Рішення Be.WEAPON® от STid – це рішення для управління та відстеження обладнання з використанням RFID-міток, яке було розроблено для спецназу, а потім для поліцейського управління.

Be.WEAPON® було створено через необхідність організувати склад зброї та забезпечити строгу відстежуваність всього обладнання без складного та стомлюючого процесу. Це рішення оптимізує продуктивність арсеналу з допомогою автоматизації процесів регулювання.

Be.WEAPON® включає програмне забезпечення для спостереження і два RFID-зчитувачі, один для ідентифікації співробітника, а другий для ідентифікації кожного пристрою за його RFID-міткою. Коли зброю виписано, офіцер ідентифікується за допомогою індивідуального пропуску або біометричного зчитувача, а зброя сканує все обладнання. Утилізація зброї дотримується того ж процесу, який економить час і гроші при керуванні обладнанням, таким як гвинтівки, пістолети, балістичний захист, приціли, обладнання нічного бачення, перцеві розпилювачі, боєприпаси, тезери, шоломи, наручники та ін. Ви завжди знаєте, де і у кого знаходиться обладнання зараз.

Be.WEAPON® оптимізує операційне управління, покращує оперативну логістику для швидкого розгортання з дуже коротким повідомленням (команди SWAT, K9), прискорює підготовку корпусів зброї та підвищує надійність повсякденних операцій (технічне обслуговування) та відстеження (підзвітність).

 

Щоб бути ідентифікованим у фіксованій точці зчитування або за допомогою мобільного зчитувача, кожна зброя має бути забезпечена міткою RFID. Мітка RFID має унікальний номер, аналогічний вигравіруваному серійному номеру зброї. RFID-мітки STID мають невеликі розміри та доступні в різних формах та розмірах, щоб їх можна було інтегрувати у невелике обладнання (приціли, аксесуари тощо)

Система Be.WEAPON® замінює паперовий реєстр, забезпечує створення всіх видів нормативних документів і завдяки мобільному зчитувальному пристрої може надати поточний інвентар і порівняти його з фактичним запасом.

 

Офіційний дистриб’ютор STid в Україні – компанія СВБ “ЦЕНТУРІОН”