Новости

Рекомендації щодо вибору оптимальної системи відеонагляду для морської та енергетичної промисловості

Системы видеонаблюдения теперь, как никогда ранее, являются частью для морских и энергетических проектов.  Для удовлетворения жестких отраслевых стандартов безопасности первостепенное значение имеет внедрение обширной, квалифицированной и утвержденной системы видеонаблюдения. Но определение оптимальной системы видеонаблюдения для вашего проекта может быть сложной задачей. Здесь пригодится опыт компании “СПБ “ЦЕНТУРИОН”

 Оптимізована система відеоспостереження

Ми впевнені, що ви отримаєте найкращу систему, яка підходить для цієї мети. І ми завжди враховуємо якість, нормативи та економічну ефективність. Будь то запит від власника, інтегратора чи навіть монтажника, компанія СВБ “ЦЕНТУРІОН”  розробляє рішення, що відповідає будь-яким керівним принципам та є економічно ефективним, не жертвуючи якістю. Наприклад, все обладнання відеоспостереження, що використовується на мосту, має відповідати стандарту IEC-60945 та затверджуватись класифікаційним товариством. Це включає всі ПК, монітори, клавіатури, джойстики, поворотні перемикачі, сервери, клієнти і камери, розташовані на мосту. В інших районах судна вимоги можуть бути не такими суворими, але рішення все ж таки мають бути оптимальними для простору, в якому вони використовуються. І їх завжди слід оптимізувати як за якістю, так і за вартістю.

Компанія СВБ “ЦЕНТУРІОН”  розробляє, проектує різні системи відеоспостереження, у тому числі і для суден, морського вітропарку, нафтогазовидобувного підприємства або будь-якого іншого вимогливого проекту в морській та енергетичній промисловості. У нас є широкий асортимент камер відеоспостереження від провідних світових виробників, а також сервери, додатки та аксесуари, щоб надати комплексне рішення для вашої морської чи енергетичної установки.

Схвалення, стандарти та правила

Одним із найпоширеніших стандартів для тестування морської навігації та радіозв’язку є IEC-60945. IEC-60945 охоплює ряд випробувань на електромагнітну сумісність (EMC), електромагнітну перешкодостійкість, екологічні випробування та випробування на безпеку. Оскільки морське обладнання піддається надзвичайно суворим умовам експлуатації, суднобудівники та кінцеві споживачі зазвичай відмовляються від неперевірених продуктів безпосередньо. Тому виробникам, продукція яких не перевірена та не сертифікована авторитетною третьою стороною, буде дуже складно отримати доступ до ринку суднового обладнання та залучити клієнтів.

При розгляді системи відеоспостереження для морських та енергетичних проектів важливо розуміти мету та вимоги кожного конкретного місця. Наша досвідчена команда з продажу та інжинірингу допоможе вам спланувати оптимальне рішення. Ми пропонуємо наш досвід, щоб вибрати краще і більш економічне рішення, не жертвуючи якістю. Звертайтесь до нас: https://centurions.com.ua/
(044) 599-44- 25
info@centurions.com.ua