Новости

Розширення комплексної системи безпеки ДП «Поліграфічний комбінат «Україна»

Компанією «Центуріон» реалізовано розширення комплексної системи безпеки ДП «Поліграфічний комбінат «Україна»

Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» від 7 жовтня 2016 року отримало сертифікат про відповідність вимогам міжнародної платіжної системи MasterCard.

Підприємство включено до Переліку сертифікованих постачальників послуг з виробництва та персоналізації карток платіжних брендів Maestro®, Cirrus® та MasterCard®.  (Детальніше за посиланням >>>)

Однією з вимог отримання сертифікату було впровадження сучасної комплексної системи безпеки.

Наша компанія побудувала систему безпеки на базі обладнання PELCO by Schneider Electric (відеоспостереження) та Schneider Electric (контроль та управління доступом).

Як система відеоспостереження була обрана апаратна платформа Endura та камери серії Sarix. Це дозволило виконати високі вимоги до стійкості до відмов – використовуються мережеві сховища з RAID6, об’єднані в хмару.

Для побудови системи контролю доступу було обрано систему Andover із власною мовою програмування Plain English, яка дозволила реалізувати найскладніші сценарії доступу до приміщень підприємства.

Аудитори та керівництво підприємства залишилися задоволені виконаною роботою та термінами, в які вдалося провести розширення системи безпеки на об’єкті.

У свою чергу наша компанія висловлює подяку співробітникам та керівництву ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» за плідну співпрацю!