Новости

Відкриття торгово-розважального центру «Лавина»

1 грудня 2016 року було відкрито найбільший в Україні торгово-розважальний центр «Лавіна», площа якого становить 170 тис. м2.
Відкриття комплексу було б неможливим без будівництва нової підстанції 110 кВ «Берковецька». Нашою компанією було розроблено та реалізовано проект (дві стадії) комплексної системи безпеки. При виборі технічного рішення нами було враховано корпоративні стандарти ПрАТ «Київенерго» та чинні в Україні норми та правила.

 

Комплексна система безпеки (КСБ) ПС 110 кВ «Берковецька» включає підсистему відеоспостереження, контролю доступу та охоронної сигналізації.
ПС «Берковецька» – автономний об’єкт, який працює без персоналу, тому обов’язковою умовою при побудові КСБ були надійність та стійкість до відмов впровадженого обладнання.

Система відеоспостереження була побудована на базі обладнання 8-ої у світі компанії Uniview (КНР) з використанням промислових комутаторів Comnet.

Як рішення для системи контролю доступу та охоронної сигналізації за корпоративними стандартами «Київенерго» обрано контролерів КОДОС та ППК «Дунай».

Незважаючи на найкоротші терміни впровадження, роботи були виконані на високому професійному рівні, що було оцінено генпідрядником та Замовником.