Новости

Новий промисловий комутатор ComNet

 

COMNET ПРЕДСТАВЛЯЄ ПРОМИСЛОВИЙ КОМУТАТОР ПІДПРИЄМНАНИЙ КЕРУВАНИЙ ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДВИЩЕНОГО РІВНЯ БЕЗПЕКИ МЕРЕЖ

Новий комутатор RLGE2FE16R спеціально створений для запобігання несанкціонованому доступу до мережі підприємства.
Денбері, Коннектикут. 9 березня 2016 – ComNet, американський виробник мережного обладнання та обладнання передачі сигналів по оптоволоконних лініях, представляє розширення лінійки обладнання підвищеної надійності для промислового сегменту ринку.

 RLGE2FE16R є першим мережним комутатором 3 рівня компанії ComNet, спеціально призначеним для використання в умовах електричних підстанцій, підприємств важкої промисловості, а також для залізничного транспорту та керування транспортною інфраструктурою. Комутатор повністю відповідає вимогам стандартів IEC6185-3 та IEEE1613 class 2 та призначений для використання в місцях з високими рівнями електромагнітних випромінювань та перешкод. Комутатор створений для запобігання несанкціонованому доступу до мережі та забезпечує можливість використання міжмережевих екранів, де багаторівнева авторизація необхідна для входу до мережі. Доступ користувачів за APA (Authentication Proxy Access) керує віддаленим доступом та до пристроїв в інтрамережі. RLGE2FE16R створений відповідно до вимог NERC-CIP-5 та є ідеальною платформою для забезпечення захищених підключень до промислових мереж.

RLGE2FE16R це 18-портовий Ethernet комутатор 2/3 рівня з інтегрованими VPN та захистом з’єднань за ITU-T G.8032. Він включає до 16 10/100Мб/с портів з опціональним PoE і 2 1000Мб/с комбопорту SFP/TX для використання як агрегаційних підключень. Вбудований 2G/3G/4G модуль LTE забезпечує додаткові можливості віддалених підключень.

Опціональний вбудований термінальний сервер дозволяє RTU та IED пристроям безпосередньо підключаться через послідовні інтерфейси RS-232 та RS-485. Версія комутатора з 8 SFP портами дозволяє перетворити RLGE2FE16R на повноцінний вузол агрегації.

Andrew Acquarulo Jr., ComNet CEO та Президент: “Безпека генеруючих електростанцій та підстанція є серйозним сучасним викликом. Якщо підстанція зазнає атаки, наслідки можуть бути непередбачуваними. Виходячи з новою лінійкою мережних комутаторів на ринок, ComNet вірить, що зможе зробити ці типи об’єктів більш захищеними, а пристрої серії RLGE стануть ефективним рішенням для запобігання несанкціонованому доступу.”

Лінійка продуктів RLGE матиме «довічну гарантію», що вигідно виділяє обладнання ComNet серед інших виробників.

ComNet пропонує широку лінійку обладнання для передачі даних та відеосигналів по оптичних, мідних та бездротових лініях зв’язку в умовах промислових об’єктів, об’єктів енергетичного сектора та транспортної інфраструктури.