Новости

Нові комутатори ComNet серії CNFE3FX1TX2C/M

Асортимент обладнання ComNet поповнили промислові 3-портові комутатори серії CNFE3FX1TX2C/M з IP30 та посиленим кліматичним захистом для роботи при зовнішніх температурах від -40 до +75 °C.

Новинки оснащені 2 портами 10/100 Base-TX і одним 100BASE-FX SFP і розраховані на створення відмовостійких мереж систем безпеки на критично важливих віддалених об’єктах (підстанції, нафтогазові вежі тощо). До однієї з переваг нових комутаторів ComNet серії CNFE3F /M відноситься використання інтегрованого сервера контактів з гнучкими налаштуваннями користувача і реалізація оригінальної технології Port Guardian для захисту від кібератак.

Надійний захист комутаторів серії CNFE3FX1TX2C/M від кібератак реалізований на базі оригінальної функції ComNet Port Guardian, яка забезпечує автоматичне відключення порту в разі виявлення несанкціонованого доступу до нього. При спробі отримання доступу до мережі шляхом перепідключення цього пристрою ComNet на фізичному рівні Port Guardian відправляє SNMP повідомлення на головну станцію і блокує порт, забороняючи доступ, але адміністратор мережі може відкрити порт після усунення загрози. Варто зазначити, що Port Guardian також припиняє спроби спуфінг-атак з перериванням з’єднання.

Розподіл трафіку комутатори серії CNFE3FX1TX2C/M здійснюють від двох портів 10/100Base-TX, що підтримують функцію автоматичного визначення типу кабелю MDI/MDI-X, і направляють його на порт 100BASE-FX SFP, який забезпечує передачу. В залежності від обраного SFP модуля комутатор ComNet може працювати з широким спектром оптичних волокон і оптичних роз’ємів, і передавати дані на відстані до 120 км, тому він оптимальний для установки на віддалених об’єктах. Управління потоками по всіх портах комутатори ComNet можуть здійснювати в повнодуплексному або в напівдуплексному режимі.

Промислове виконання і малогабаритний сталевий корпус з порошковим покриттям роблять комутатори ComNet серії CNFE3FX1TX2C/M стійким до впливів навколишнього середовища, забезпечуючи його надійну роботу при зовнішніх температурах від −40 °C до +75 °C. При новому комутаторі передбачена установка на DIN-рейку, а для візуального контролю його стану є LED-індикатори портів, що відображають статус живлення та з’єднання Ethernet.

Важливо, що охолодження комутатора ComNet здійснюється за допомогою природної конвекції без застосування примусового охолодження повітря, що підвищує його надійність.

Високі експлуатаційні характеристики нових пристроїв ComNet дозволяють задіяти їх у системах відеоспостереження та контролю доступу на віддалених промислових і різних критично важливих об’єктах. Завдяки малим габаритам і можливості подачі живлення від мережі 12 У постійного струму комутатори серії CNFE3FX1TX2C/M можна використовувати в якості «бортових» пристроїв комутації на залізничному транспорті, в метро і т.д. На базі мережевого обладнання ComNet можна створювати інтегровані мережі IP-відеоспостереження, VoIP і передачі даних, а також системи автоматизації та управління мереж SCADA.

 

Більш детально з продукцією можна ознайомитися за посиланням>>>

Або звернутися до нас за   контактами