Новости

Нова серія мережевих відеореєстраторів «S2 Series» від компанії UNIVIEW

Компанія UNIVIEW  випустила нову серію мережевих реєстраторів «S2 Series»

Мережевий відеореєстратор серії S2 – це найновіша серія початкового рівня від Uniview, яка відрізняється надзвичайно економічною продуктивністю та зручністю роботи. Мережевий відеореєстратор серії S2 ідеально підходить для роздрібної торгівлі, малого та середнього бізнесу завдяки можливості запису камер з роздільною здатністю до 6 МП по всіх каналах. Мережевий відеореєстратор серії S2 додатково підтримує декодування 4 каналів з роздільною здатністю до 1080P. Реєстратор отримав нову операційну систему – Uni OS, спрямовану оптимізацію роботи користувача. Процес роботи користувача було проаналізовано та покращено за допомогою дослідження взаємодії людини з машиною.Під час розробки продукту розробники компанії Uniview враховували всі аспекти функціональності, у тому числі початкового рівня, і внесли незліченні покращення у продукт – «ефективніший, надійніший».

Особливості нового продукту:

Доступність:

При порівняно невеликій вартості, пристрої підтримують камери до 6 МП та відображення 4 каналів у роздільній здатності 1080p, що більш ніж достатньо для камер роздрібної торгівлі, малого та середнього бізнесу.

Нова ОС:

NVR працює на новітній ОС UNV – Uni OS. Після більш ніж 6 місяців спеціального аналізу, розробки та тестування Uni OS забезпечує простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача. Наприклад, майстер запуску спрощений і дозволяє програмному забезпеченню виконувати більшу частину конфігурацій для швидкого налаштування. А функціональне меню реорганізується відповідно до частоти використання кожної функції.

Апаратні засоби:

Апаратні засоби NVR передбачають усі можливі проблеми, з якими можуть зіткнутися користувачі, та запобігає їх із самого початку. Наприклад, порт для встановлення жорсткого диска призначений для простого встановлення. Всі гвинти можна встановити на жорсткий диск, потім вставити в NVR і закріпити. NVR не має вентилятора для створення шуму та замінений пасивним охолодженням. Край корпус згладжений, щоб уникнути порізів під час встановлення.

Про компанію:

Uniview є провідним постачальником продуктів та рішень для відеоспостереження. Маючи більш ніж 14-річний досвід у сфері IP-відеоспостереження, Uniview в даний час є 6-м найбільшим виробником у світі (за даними IHS Markit).