Новости

Компанія Uniview 8-ма в світовому рейтингу виробників систем відеонагляду!

Компанія Uniview посіла восьме місце у світовому рейтингу виробників систем відеоспостереження!
За інформацією професійної рейтингової агенції IHS Inc., компанія Uniview у 2015 році посіла 8-е місце за величиною частки світового ринку систем відеоспостереження.

Компанія в рейтингу піднялася на 4 позиції в порівнянні з результатами 2014 р. Це перше потрапляння в десятку кращих з моменту заснування компанії. У порівнянні з 2014 р. частка Uniview на світовому ринку збільшилася з 1,3% до 1,8%. На китайському ринку Uniview зберігає 3 місце.

Компанія Uniview заснована у 2011 році та спеціалізується на рішеннях IP-відеоспостереження.

За обсягом продажів IP-камер компанія піднялася з 9-го на 7-е місце, з продажу відеокодерів частка ринку збільшилася на 0,9%. Також 2015 став першим роком, коли Uniview увійшла в десятку кращих за обсягом продажів VMS (ПЗ) і посіла 7-е місце на світовому ринку.

Нижче наведено дані з усіма результатами компанії Uniview опублікованого рейтингу:

 

Найменування рейтингу Місце в рейтингу Обсяг ринку
cctv & video surveillance equipment 8 1.8%
Security cameras 8 2.1%
Network security cameras 7 2.7%
Video encoders 4 4.9%
VMS 7 3.7%

 

«2015 рік – це 4-й рік від дня заснування компанії. Рік у рік темпи зростання обсягів виробництва нашої компанії збільшуються в 2,1 рази. У 2015 році продукти Uniview було продано більш ніж у 80 країнах світу. Ефективність наших інноваційних рішень, хмарних сервісів та технологій у сфері передачі даних була підтверджена на практиці у Китаї та у світі. У нас є впевненість, що в найближчі п’ять років, ми просунемося вперед не тільки в частині світового ринку, а й у створенні безпечнішого та кращого світу!» – Заявив віце-президент компанії Uniview Ксимен Ян (Ximen Yan).