Новости

До продажу доступне нове покоління Peridect + Undeground!

Ми з гордістю повідомляємо, що нове покоління  Peridect + Undeground від виробника Sieza тепер є у продажу! PERIDECT + Underground захищає об’єкти чи ділянки від проникнення сторонніх осіб. Поховані детектори несуть невидимий та надійний захист. Peridect + Underground поєднує в собі переваги систем Peridect та Peridect+.

Система може бути встановлена ​​виключно як підземна система виявлення або комбінувати підземне виявлення та виявлення паркану. Завдяки надійній технології Peridect та Peridect + підземне рішення забезпечує високу точність виявлення та надзвичайно низьку частоту помилкових спрацьовувань. Peridect + Underground захищає периметр електростанцій, в’язниць, цивільних та військових аеропортів, заводів, а також вілл та інших об’єктів з високим рівнем безпеки.

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ

НАДЗВИЧАЙНО НИЗЬКИЙ  РІВЕНЬ ХИБНОЇ ТРИВОГИ

Завдяки п’єзоелектричним датчикам та унікальним алгоритмам оцінки Peridect + Underground значно знижує помилкові спрацьовування, спричинені погодними умовами.  ДОВЖИНА ПЕРИМЕТРУ

Протяжність території, що охороняється, може становити сотні кілометрів, якщо ви каскадуєте блоки управління CUP + Один блок управління PVJ покриває до 1,3 км вашого периметра.

ТОЧНІСТЬ ВИЯВЛЕННЯ

Завдяки датчикам Peridect + Underground, що адресуються, підтримує дуже високу точність виявлення – зазвичай 2 метри.

МОДУЛЬНІСТЬ
Модульна архітектура Peridect + Underground дозволяє легко модифікувати та розширювати систему в майбутньому.

ДАТЧИКИ ПОХОВАННЯ ТА ЗАБОРУ НА ОДНІЙ ЛІНІЇ ВИЯВЛЕННЯ
Peridect + може бути встановлений на всі звичайні огорожі, а також на нестандартні огорожі, такі як металеві пластини та декоративні зварні огорожі. Підтримується комбінація огорожі та заглиблених детекторів на одній лінії виявлення.

ВБУДОВА ІНТЕГРАЦІЯ З IP-КАМЕРАМИ
У разі виявлення вторгнення зовнішня IP-камера PTZ автоматично спрямовується для переміщення до зони вторгнення для двоетапної перевірки.