Новости

5 пріоритетів для безпеки торгових центрів

Коли йдеться про торгові центри, є багато факторів, які слід зважати на безпеку. Існує необхідність захищати та створювати безпечні умови для клієнтів, а також для співробітників торгових центрів, обслуговуючого персоналу та спільного майна. 

Pelco прагне зробити світ безпечнішим, пропонуючи унікальні рішення в галузі відеоспостереження.

Сьогодні ми розглянемо п’ять пріоритетів безпеки торговельних центрів, які слід враховувати, щоб забезпечити безпеку та ефективність роботи.

 

1. Магазинна крадіжкаmaskicon

Немає сумнівів у поширеності крадіжок у магазинах протягом усього року та у проблемах, які вони створюють для магазинів та служб безпеки. У ході щорічного опитування з крадіжок у роздрібній торгівлі, проведеного   Jack L. Hayes International ,лише у 2018 році понад 279 000 магазинних злодіїв було затримано 20 великими рітейлерами США, які брали участь в опитуванні. Це становило 114 мільйонів доларів повернутих грошей від потенційних злодіїв. Але важливо пам’ятати, що це число не відбиває злодіїв, яким вдалося вчинити злочин.

Системи безпеки бізнесу, включаючи комерційні камери відеонагляду , є високоефективним методом запобігання крадіжкам. На відміну від співробітників магазину або менеджерів, камери відеоспостереження для бізнесу можуть контролювати ваш торговий центр та магазини у будь-який час. Pelco пропонує надійні системи відеоспостереження та сучасне програмне забезпечення для керування відео, які працюють непомітно та інтуїтивно для моніторингу в режимі реального часу, а також для моніторингу кількох місць. Крім впіймання злодіїв, камери безпеки для бізнесу також є чудовим профілактичним заходом. Коли люди знають, що перебувають під відеоспостереженням, вони набагато рідше вчиняють такі злочини як крадіжка в магазин

2. Крадіжки співробітниківcashregistericon

Крадіжка чи нечесність, пов’язані зі співробітниками, насправді є серйозною проблемою, з якою магазини та торгові центри стикаються щодня. Це особливо актуально у святкові дні. Згідно з тим самим опитуванням Хейса, понад 80 000 з 1,2 мільйона крадіжок, зареєстрованих у 2015 році, були результатом нечесного звернення роздрібними працівниками.

Системи безпеки бізнесу від Pelcoпропонують унікальні рішення для захисту від крадіжки співробітниками чи нечесності. Співробітники можуть нечесно застосовувати знижки на товари або є добровільними учасниками організованих схем крадіжки у магазинах, що також призводить до значної втрати продукту та доходів. Pelco працює з ведучими   сторонніми виробниками для  розроблення та розгортання повністю інтегрованих рішень безпеки, включаючи точки продажу та інші можливості, які потрібні цілодобовій безпеці для сучасних роздрібних установок.

3. Нагляд за паркуваннямугол

Більшість майна торгового центру включає паркування, куди входить великий обсяг трафіку. Розгалужені системи безпеки бізнесу, що включають  зовнішні камери відеонагляду, дозволяють торговим центрам контролювати свої паркування у режимі реального часу, підвищуючи безпеку як клієнтів, так і співробітників.

За допомогою потужних систем безпеки бізнесу Pelco торгові центри можуть контролювати не лише паркування, а й аварійні в’їзди. Це дозволяє співробітникам служби безпеки більш ефективно виконувати свою роботу та знизити рівень злочинності всередині та навколо приміщень. Pelco також пропонує систему автоматизованого розпізнавання номерних знаків ля захоплення та виявлення автомобільних номерів, що прибувають та залишають паркування.

shoppingcenterinnerpic

4. Операційна ефективністьgearsicon2

Окрім попередження злочинності відеонагляд створює унікальну можливість для торгових центрів та підприємств аналізувати відеодані. Відстеження потоків трафіку, пікового робочого годинника та інших відповідних факторів дозволяє відповідним чином укомплектувати персонал торгових центрів та вживати активних заходів проти раніше згаданих проблем.

Завдяки використанню хмарного сховища та хмарного VSaaS (відеоспостереження як сервісна система), Pelco надає торговим центрам та іншим підприємствам унікальну платформу для підвищення операційної ефективності та гнучкості. До таких функцій належать, наприклад, розпізнавання обличь та динамічне керування доступом.

5. Усестороння безпекаистория

Зрештою, що найважливіше, це загальна безпека клієнтів, співробітників та самої служби безпеки. Системи безпеки бізнесу Pelco пропонують підвищену надійність та безпеку завдяки інноваційним функціям, таким як широкий динамічний діапазон для умов слабкого освітлення, віддалений моніторинг кількох місць, автоматизований контроль доступу до транспортного засобу через ANPR та HD-спостереження, і це лише деякі з них. Рішення для відеоспостереження забезпечують безпеку для всіх, водночас зберігаючи конфіденційні активи та дані.

 Зв’яжіться з нами сьогодніcontacticon

Pelco є лідером у галузі комерційних камер відеоспостереження, пропонуючи широкий вибір систем безпеки для бізнесу та рішень для управління відео у будь-якій галузі. З Pelco ви також отримуєте найкраще обслуговування, підтримку та навчання   Зв’яжіться з дистриб’ютором Pelco в Україні, компанією “СВБ “ЦЕНТУРІОН”, щоб дізнатися більше про те, як ми можемо допомогти вам підвищити безпеку за допомогою найкращих доступних рішень для відеоспостереження та управління відео.